Weddingplanner – for a day

Jullie hebben zelf al jullie trouwdag georganiseerd en nu is  het zover dat de grote dag werkelijkheid wordt. De rol van ceremoniemeester willen jullie uit besteden aan een vriend of familielid. Familieleden die willen helpen op je bruiloft is super fijn en het ceremoniemeesterschap is een hele eer. Maar het is ook tegelijkertijd een hele verantwoordelijkheid. Ongeacht hoe georganiseerd je bent, er is veel te doen op jullie huwelijksdag. Veel te vaak zien we bruiden rennen om leveranciers te checken, opstellingen te controleren en andere dingen regelen tussen de haar & make-up afspraken, om vervolgens ook nog de ceremonie op tijd te kunnen halen. En ook als je de ceremoniemeester taken uit handen geeft aan een vriendin, bedenk dan dat zij hierdoor niet zoals iedereen voluit kan genieten, maar constant alert moet zijn. Dat is toch jammer.

Als jullie willen dat iederéén kan genieten van jullie droombruiloft schakel dan een professioneel ceremoniemeester in. Zij kan objectief naar de trouwdag kijken, en kan zich totaal focussen op een goed verloop van de dag. Zodat jullie , maar ook familie en vrienden ontspannen kunnen genieten en alle problemen achter de schermen worden opgelost. Het inhuren van een professioneel wedding planner op je huwelijksdag zorgt ervoor dat jullie (en je moeder, zus of tante etc.) zorgeloos kunnen genieten van de dag. Van aansturen van de leveranciers tot uitstippelen van de minuut-tot-minuut strakke tijdschema. Een wedding planner zorgt ervoor dat met zekerheid je dag zo perfect wordt als je het je voorgesteld had.

Weddingplanner for a day is niet letterlijk voor één dag. De service begint namelijk al 6 weken voor de bruiloft.

Taken:

+ Nemen samen de hele planning van de dag door.
+ Loopt vooraf aan de bruiloft nog alle gemaakte afspraken bij de leveranciers na
+ Bezoekt de locaties vooraf
+ Maakt een gedetailleerd draaiboek (voor alle betrokken personen)
+ Tijdsbewaking tijdens de bruiloft
+ Controleert gemaakte afspraken
+ Gastvrouw gedurende de dag
+ Aanspreekpunt voor alle gasten, locatie en leveranciers
+ 12 uur aanwezig

Pricing

De kosten voor de inzet van een professioneel ceremoniemeester zijn afhankelijk van jullie wensen. Het starttarief van het ceremoniemeester arrangement begint bij 1250,- euro (incl. BTW, excl.reiskosten en eventuele verblijfkosten).