Trouwen in het buitenland

Een te gek wedding-party op een van amazing dakterrassen in New York City, trouwen tussen de wijnranken in Frankrijk? Een strandbruiloft op Curaçao of hartverwarmend trouwen op IJsland met sportieve activiteiten voor jullie gasten. Of misschien wordt het toch genieten van la bella vita Italië in een olijfboomgaard aan mooi gedekte lange tafels met je hele familie! Trouwen in het buitenland, vanwege de liefde voor het land, de roots van je geliefde, het avontuur of welke andere reden dan ook. Wat de reden ook is, jullie willen een bijzondere bruiloft op een geweldige locatie.

Trouwen in het buitenland, voor velen een droom. Maar waarom niet gewoon doen en die droom werkelijkheid laten worden?

Bij het organiseren van een bruiloft in het buitenland komt veel kijken. In Nederland regel je al snel je eigen bruiloft. Het gebruikelijk om gewoon 1 dag je bruiloft te vieren, wel of niet gevolgd door een huwelijksreis. Maar wil jij het anders, wil je meer en wil je iets unieks voor jou en je familie en vrienden? Een weekend bruiloft of misschien wel een hele week samen met je beste vrienden en familie? Dat kan als je in het buitenland gaat trouwen zeker. Het is zo’n bijzondere beleving en werkelijk onvergetelijk. Bij een bruiloft in het buitenland is een destination wedding planner absoluut onmisbaar. NINA weddings kent de mooiste trouwlocaties en weet wat er allemaal geregeld moet worden. Hierbij heb ik door uitgebreide research ter plaatse de nodige contacten die tezamen je een geweldige bruiloft kunnen bezorgen.

Trouwbestemming in het buitenland

Investering

Trouwen in het buitenland is zo divers dat er altijd een offerte op maat wordt gemaakt. Informeer naar de mogelijkheden. Ik reis met alle liefde mee naar jullie destination wedding. Mijn koffers staan ready to go.  

Ben je nieuwsgierig geworden over trouwen op een van deze prachtige bestemmingen of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Let’s talk wedding!