Verhuur bruiloft decoratie

Ben je op zoek naar toffe decoratie voor je bruiloft? Kijk dan bij Velvet Green. Het zusje van NINA weddings dat zich richt op verhuur van toffe moderne, bohemian en vintage bruiloftsdecoratie.

Tijdens de vele bruiloften die ik afgelopen jaar heb gestyld heb ik ongelooflijk veel leuke accessoires, decoratie en zelfs meubels verzameld.

Daarnaast werk ik samen met te gekke andere leveranciers dus ik heb een groot aanbod van stylingmateriaal. Als we (nog) niet hebben wat je zoekt, kan ik het altijd zoeken of creëren. Laat het me weten en ik kijk of ik het kan regelen. Naast het verhuren van spullen help ik je ook graag bij de styling van je bruiloft. Ook zijn mijn spullen goed in te zetten voor je evenement of fotoshoot.

Bekijk hier het assortiment.

Verhuur bruiloft decoratie